Ett litet inlägg.

Igår skulle det blivit ett inlägg men tyvärr så funkade det inte att logga in på blogg.se så jag tröttnade. Hur har ni det? Här är det ok. Nu under lovet har jag haft så ont i muskeln i skinkan och vidare upp i ryggen så nu ska jag ringa ner till sjukhuset. Nu får det vara bra. Det tar både på kropp och knopp att ha ont. 
 
Lotus fick gå en långtur till ut i skogen igår tillsammans med Felicia och Ellen. Lotus har verkligen fått ett lugnt och skönt jullov. Det är han allt värd.
 
 
 
Nu försöker jag njuta av de sista lediga dagarna på ledigheten. På torsdag drar det igång igen. Barnen börjar inte förrän på måndag så det blir lite annat smått och gott till en början. Jag undrar allt hur det ska bli. Coronan har ökat ännu mer här i stan nu och det är bland dem som är mellan 18-65 år, alltså de som arbetar. Jag tycker detta är riktigt skrämmande. 
 
Nu ska jag bara få ordning på dygnet också, i säng lite tidigare och upp lite tidigare. Ja, i säng tidigare misslyckades jag med ikväll, men jag har ju ett par kvällar till på mig. 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞