Fått "tummen ur..."

Tänk vad svårt det är ibland att ringa vissa samtal. Det blir bara inte av, sedan glöms de bort för att sedan göra sig påminda om att nu måste du ringa. Jag pratar om att jag inte tagit tag i att ringa sjukgymnasten. Idag har jag äntligen "fått tummen ur..." som man säger och fått en tid nästa vecka. Det ska bli så skönt att förhoppningsvis få hjälp, råd och tips på hur jag ska träna och göra för att bli bättre för detta är ohållbart. Nu drar jobbet igång igen och ärligt så är jag lite orolig över hur det ska gå, då det är mycket gå och stå. Det visar sig framöver och jag hoppas att det ska funka. Det måste funka!
 
Idag har jag sett sista delen i filmerna om "Hobbit", filmerna som utspelar sig innan "Sagan om ringen" triologin. Jag älskar dessa filmer, totalt overkliga men så spännande och välgjorda. Jag blir lika imponerad varje gång jag ser dem, för det är ett sånt fantastiskt jobb som de som gjort filmerna har gjort. 
 
Här har det kommit snö nu, inte mycket men lite grann som lyser upp. Man får vara glad för det lilla. I morgon ska det komma mer snö. Vi får väl se hur mycket det blir. 
 
Foto från när ny kattmat serverades häromdagen😍
 
Nu är det dags att lägga sig. Jag skulle försöka komma i säng i tid nu de sista dagarna på ledigheten så det är dags nu.
 
Ha det fint!

Kram Malin💞
 
 
#1 - - Anita :

Vi såg också på Hobbit :)

Svar: Visst är de bra!
malinlorentzon.se

#2 - - Jennie:

Fina katter....

Svar: Tack! 😊
malinlorentzon.se

#3 - - LillaSyster:

Vilket underbart kort på när testpanelen tar sig an kattmaten =)
Snöat här också och det hade gått lika bra utan snö....
Ha en bra kväll!

Svar: Ja, det var allt trängsel när det kom ny mat 😅 Här har det kommit lite mer snö idag. Det lyser upp och än så länge så är det lagom med snön. Ha en fin kväll du med!
malinlorentzon.se