Fix i boxen.

Det blev sushi idag efter jobbet. Alva smsade mig på jobbet och undrade när jag skulle beställa. Det fanns en till som var sugen! Vi beställde och sedan fick vi vänta. De hade fullt upp på restaurangen men det var helt klart värt att vänta på. Så gott! 
 
Lite senare åkte vi till stallet för att fixa iordning i Lotus utebox och ta in hästarna. Värmehinken som jag hade innan i uteboxen fungerade inte så den har jag reklamerat. Något fel var det, för när det bara var några minus så blev det is. Så värdelöst! Istället har jag köpt en annan värmehink som jag installerade idag. Den verkar fungera såhär långt.
 
 
Här står Lotus nu och har det hur bra som helst! De översta luckorna, den till vänster och den till höger om boxdörren, stänger vi till så blir det ännu mer ombonat nu när det är kyligt ute. 
 
 
Han har stenkoll på alla som kommer och pratar gärna med alla när de kommer förbi. Man vet ju aldrig, de kanske har något gott att bjuda på. Lotus har det verkligen toppenbra!
 
Ikväll blev det extra täcke på pga att det skulle bli lite kyligare i natt. Så han är varm, har vatten och mat och tak över huvudet, bättre kan det inte vara.
 
Nu ska jag snart i säng för nu börjar jag bli riktigt trött och ögonen svider. I morgon ser det ut att bli en riktigt fin dag så fotografering är inplanerat. 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Såg riktigt mysigt ut!! :)

Svar: Ja, det är riktigt bra. Stort och rymligt för en stor häst som Lotus. Vad vi har märkt så trivs han.
malinlorentzon.se