Ingen inspiration

Hej på er! Usch, här är det rätt lågt för tillfället så därför blir det inga inlägg. Jag har ingen inspiration och allt känns rätt så depp nuförtiden. Om vi ska övergå till något positivt så går fönsterbytet riktigt bra här hemma. Det är inte klart än men på god väg och det blir så bra och fint! Något som jag märkt med de nya fönstrena är att de inte släpper in en massa ljud. Passar perfekt för mig som är ljudkänslig. 
 
Jobbet har rullat igång riktigt bra. Nu har vi visir på jobbet pga coronan. Det funkar väl ok men är ärligt jobbigt när man undervisar. Vid genomgångar så får man ta i extra så att alla ska höra, jag hör min egen röst eka i huvudet och syret under visiret är inget vidare. Så efter en arbetsdag är man rätt sliten. Jag är grymt imponerad av all vårdpersonal som jobbar i både munskydd, visir och alla annan utrustning nu under corona. En eloge till dem! 
 
Häromdagen kom en bok jag beställt, Erika Åbergs bok om byggnadsvård. Så kul! Passar perfekt ut till Skogsbacka. 
 
 
Nu ska jag titta på "Renées brygga". 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
#1 - - Maria:

Hej! Märkligt. Jag lade ut en artikel idag på min nya blogg. Inspiration och du har en med ingen inspiration. Det är ok att ha såna dagar. Kanske behöver du vila. Du gör det toppen- Att vara lärare under såna premisser! Stora kramar Maria

Svar: ja, så märkligt :) Tur att det finns inspiration att hämta hos dig. Ja, jag behöver vila. Tack för uppmuntrande ord! Kram från mig!
malinlorentzon.se

#2 - - Lillemor lorentzon:

Vad roligt att du har köpt den boken!

Svar: Ja, det ska bli riktigt spännande att läsa den boken. Kommer nog lära mig massor.
malinlorentzon.se