Rullgardin eller mörkläggningsgardin?

Åh, vad tråkigt det är att all snö håller på att försvinna! Idag och igår så har nästan all snön försvunnit och det är isgata överallt. Totalt livsfarligt och jag trippar fram, försiktigt för att inte åka i backen. Det behöver inte min rumpa och rygg... Antingen så ska det vara snö eller inte. Det är så tråkigt med detta velande fram och tillbaka. Nu framöver ska det bli kallt igen och komma lite snö. Vi får hoppas att den får ligga kvar tills det blir vår.
 
Vi har sakta börjat göra iordning här hemma men det tar sin lilla tid med två heltidsjobb och fritidssysselsättningar. Jag har börjat kika lite på gardiner till barnens rum. Eftersom vi inte har några persienner så funderar jag på mörkläggningsgardiner. Det finns många snygga och till bra pris. Sedan finns rullgardiner också... Är lite osäker på vad vi ska ha. Vad tycker ni? Vad skulle ni rekommendera? Rullgardin i sovrummen eller mörkläggningsgardin?
 
Ikväll har vi också varit hos Lotus och pysslat om honom. Nu hoppas jag att Alva snart är ok i kroppen så att hon klarar av att hoppa upp igen. 
 
 
Ikväll har vi också sett på dokumentären om "Peter och Petra", om två syskon som växte upp i min hemstad. Hur deras liv blev som präglats av alkoholism och droger. En fin dokumentär med både glädje och sorg och den väckte många tankar. Se den om ni inte har sett den! Den finns på svtplay.
 
Nu är det dags att ladda inför sista arbetsdagen för veckan. Den här veckan har gått så fort! 
 
Ha det fint! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Jennie:

Söt häst

Svar: Tack! Ja, han är så go 🥰
malinlorentzon.se