Så trött på att ha ont.

Vet inte vad det var med bloggen idag men nå´t strul var det. Så trist att det bara ska strula hela tiden. Vi får väl se om jag ska vara kvar på den här portalen eller om jag ska skaffa något eget framöver. Överlag har det varit bra men nu har det blivit för mycket med all reklam och allt strul. Ja, ja nog om det. 
 
Idag har jag jobbat hemifrån. Dagen började med en föreläsning som var bra. Ofta är föreläsningar lite sisådär men denna som var en uppföljning från i höstas var bra. Därefter har det varit möte och eget arbete. Det känns riktigt bra efter den här dagen och jag ser verkligen fram emot måndag när barnen kommer. Det är därför jag är där. Herregud, det är sista terminen med dem. Det kommer bli tufft i juni. 
 
Igår kväll gjorde jag något som min kiropraktor sa till mig att inte göra... att googla på piriformis, muskeln i skinkan som jag har problem med. Nu är jag så trött på eländet så jag gjorde det. Allt jag läste stämde! Att den muskeln gör att man får problem med ländryggen, ischiasnerven mm. Nu har jag skaffat en massagepistol så nu ska den j..la muskeln få sig en omgång! Jag orkar inte gå och ha så ont hela tiden. Det tar sådan energi både på kropp och knopp. 
 
 
Är det någon av er som testat massagepistol? Om, vad tycker ni? Jag ska gå till sjukgymnasten nästa vecka så jag tänkte prata med henne om den. Hon kanske har något tips, annars kanske hon tycker det är helt galet men då får jag ta det då. 
 
Idag har det snöat en massa här. Så mysigt! Äntligen blir det lite ljust och förhoppningsvis så får det ligga ett tag. 
 
Nu ska jag njuta av fredagskvällen! 
 
Kram Malin💞