Sushifredag.

Den här veckan vet jag inte vart den tog vägen. Det var måndag och tisdag och efter det blev det fredag. Vad hände? Det har gått fort men varit en riktigt bra vecka, trots ryggont osv, men vi är ett grymt team, jag och mina närmsta kollegor, och jag har en underbar klass som bjuder på många skratt. Nu är det helg och det är dags att ladda batterierna både hos mig och mina elever. 
 
Idag efter jobbet rullade bilen till sushirestaurangen här i stan. Det är längesedan jag var förbi och köpte min fredagssushi men idag fick det bli så. Inte blev jag besviken, sååå gott!!! Jag tar alltid nr 2 som är en mellansushi med 12 bitar. Det är grillad lax, avokado, bläckfisk, tonfisk, jumbo räka, 3 lax, och 4 rullar. Perfekt blandning måste jag säga.  
 
 
Favoriten är den grillade laxen längst ner till vänster med rostad lök på. Helt galet god! 
 
Alva och jag åkte därefter till stallet och Lotus longerades. Alva är inte helt ok än men hon blir bättre för varje dag. Jag fixade stallet. 
 
Ikväll har det varit lugnt. Som vanligt på fredagskvällarna hos oss så har det blivit tacos och lite vin. Nu ska jag snart lägga mig för i morgon har jag stallet så klockan ringer tidigt. Det blir mysigt. 
 
Hoppas ni har haft en fin fredag!
 
Kram Malin💞

#1 - - Jennie:

Gott med Sushi

Svar: Ja, visst är det 😄👍🏼
malinlorentzon.se