Vilken helg!

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Lotus WL, SWB, Skogsbacka, Torp / Permalink / 0
Vilken helg det har varit! Helt fantastisk! Vintervädret har varit så perfekt det kan bli med minusgrader och strålande sol, förutom igår då dagen började med sol men sedan blev det lite mer molnigt. 
 
Dagen började lugnt med kaffe och macka framför nyhetsmorgon innan Alva och jag åkte till stallet. Idag var det som sagt ännu bättre väder än igår så kameran fick följa med idag också. Det är så roligt att fota och jag ska försöka göra det lite mer. 
 
💖
 
 
Johan och jag åkte tilI Skogsbacka efter middagen och där hade det kommit massor av snö. Det blev ett pulsande innan vi kom fram hahaha. 
 
 
 
 
Någonstans där under snön är pallkragarna. Där kommer vi att plantera potatis i år igen. Tankarna börjar komma igång lite med vad vi ska plantera i år. Det finns så mycket att välja på. Har ni något ni rekommenderar, att detta måste man plantera? Tar gärna emot tips för här blir det ofta samma år ut och år in. 
 
 
 
Snön på fågelhuset visar hur mycket snö det har kommit. Det syns även på vattenpumpen i bakgrunden. Jag tror det har kommit minst 30 cm. 
 
 
Lite annat fix har det blivit här hemma idag också. Vi har bland annat plockat undan i Gustavs rum för i morgon ska det bli nya tapeter där inne. Han har fått välja själv och det kommer bli riktigt snyggt! Ett riktigt kill-tonårsrum. Vi får se om jag får visa er när allt är klart.
 
Efter den här helgen så är jag redo för en ny arbetsvecka. Ja, så måste jag berätta att jag har inte haft ryggont sedan i onsdags. Jag är så glad för det! Ingen värk gör att man mår så mycket bättre och orkar mer. Jag håller tummarna för att det får fortsätta såhär. 
 
Hoppas ni har kunnat njuta av helgen och att ni mår bra! 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
Till top