75-års kalas!

Vilken sommar vi har! Helt fantastisk! Idag har min pappa bjudit på 75-årskalas och vi firade honom ute hos min bror. Han bjöd på pizza-kalas, helt perfekt. Alla gillar pizza och vem orkar stå och laga mat i denna värme?! Gott var det och vi mumsade och åt allihop.
 
 
Efteråt blev det tipspromenad med kluriga frågor där man fick tänka till riktigt ordentligt. Kul! 
 
När vi gått igenom svaren och vinnaren var korad, jag😁, så blev det paketöppning innan det var dags för kaffe och mammas goda jordgubbstårtor. 
 
 
 
 
 
Idag har det också blivit en massa valpmys. Min bror och hans familj behöll en tik, lilla Freja, från kullen. Det finns inget ljuvligare än lilla Freja. Hon är så söt och så full av bus. 
 
 
Vi avlutade födelsedagsfirandet med ett bad i Västra Lägern, Liden, där jag tillbringade många sommardagar när jag var liten. Det var så skönt att svalka av sig för idag har det varit riktigt varmt. 
 
 
Hoppas ni har kunnat njuta av sommardagen idag! I morgon ska jag upp riktigt tidigt för jag har morgonfodringen i stallet och nu har jag en liten bit att åka, men det ska bli mysigt. Bäst att ställa alarmet på flera tider... 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
#1 - - Hanna Karlsson:

Vilket fint firande ni fick. Vad roligt med tipspromenad. Grattis till vinsten. Jag blev galet sugen på jordgubbstårta nu. Mums!

Svar: Ja, det blev riktigt bra. Jordgubbstårta är ju så gott!
malinlorentzon.se