Åska och renovering.

Gott & Blandat, Lotus WL, Renovering, Skogsbacka / Lotus WL, SWB, Skogsbacka, Torp / Permalink / 0
Jag hade tänkt göra ett inlägg igår men det började åska så det fick jag hoppa över. Istället blev det att dra ur alla kontakter och hoppas på att åskan inte skulle komma alltför nära. Som närmast var den ca 4km härifrån och det räckte. 
 
Igår började jag med gäststugedörren. Jag tvättade den och satte dit maskeringstejp där det behövdes. Sedan hann jag inte mer för regnet kom. 
 
 
Istället fortsatte jag med sovrumsgolvet som jag började med för ett par år sedan. Nu är det bara pappen under våra sängar som ska bort. Eller bara och bara, den sitter som berget emellanåt så det tar sin lilla tid, men så skönt det ska bli när all papp är borta. Det kommer att bli så bra! 
 
 
Sitter pappen för hårt så blöter jag den försiktigt. Jag pillar hela tiden bort den med en kniv. Det blir en del skrapande också men det funkar. Det sista jag brukar göra, när den mesta pappen är borta och jag är så gott som klar, är att tvätta golvet med såpa och vatten. Då brukar de allra minsta pappbitarna lossna. Detta höll jag på med sent igår kväll. Lite för sent, för i morse ringde klockan tidigt för det var dags för morgonfodring i stallet. 
 
Som vanligt så kan jag inte sova på morgonen när jag har en tid att passa så jag kom upp innan klockan ringde. Lotus hälsade mig välkommen när jag kom till stallet och var sugen på frukost.
 
 
I eftermiddag har vi varit på loppis i Ydrefors. Den var inte lika stor som den brukar men det var kul att komma iväg en sväng och ha med sig lite fika. 
 
Nu kommer jag inte göra mer idag. Utan det blir en lugn kväll om jag nu inte fortsätter med golvet. Vi får se. Hoppas ni har det bra!
 
Kram Malin💞
Till top