Besök i Skogsbacka och långpromenad.

Jag sover så gott här ute i Skogsbacka. Vi har myggnätsfönster i på natten så det fläktar lite lätt och så är det så tyst på nätterna. På morgonen vaknar man av allt fågelkvitter. När hästarna gick i hagen precis utanför sovrummet så hörde jag dem frusta och beta. Jag älskar detta! Något annat är att jag inte vaknat med något ont i ryggen nu när jag sovit här ute. Om det beror på sängen eller om jag är avslappnad och inte spänd och stressad, vet jag inte. Det kanske är en kombination av båda. 
 
 
Idag har mina föräldrar varit här ute och hälsat på. Mamma hade fixat med både mat och fika. Så gott! Mammas mat är ju den bästa, eller hur!? Vi började med fika ute i trädgården och därefter blev det bad. 
 
När vi kom hem igen fixade jag iordning med maten och mina föräldrar hjälpte mig med några saker som behövde fixas. Tacksam för alla hjälp! 
 
Jag fick en lite tidig födelsedagspresent, en ny fasadflagga till torpet. Den gamla var katastrof så en ny behövdes verkligen. Den passade perfekt i det gamla fästet så nu är ordningen återställd. 
 
 
När de åkte hem tog jag med mig Lilleman på en riktig långpromenad. Det var riktigt skönt, men det ska bli spännande att se vad ryggen säger om promenaden i morgon. Jag måste ju testa och se vad den klarar. 
 
 
Direkt efter långpromenaden tog jag tag i min egen träning så idag känner jag mig riktigt nöjd med mig själv. Efter träningen gav jag Lotus hans kvällsmat och bar ut några hinkar vatten. Jag kommer att somna gott ikväll efter en dag utomhus och med träning. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag idag! Är det något ni skulle vilja se mer av här på bloggen, lämna gärna en kommentar här på bloggen "Kommentera inlägget här".
 
Nu ska jag slappa i soffan en stund.
 
Kram Malin💞
#1 - - Emelie:

Vad fina bilder 😍🌺

Svar: Tack så mycket!😊
malinlorentzon.se