Café au lait och räkfralla.

Nu strular blogg.se mer än någonsin så jag får försöka göra ett inlägg på mobilen. Det är så tröttsamt och tråkigt när det hela tiden är såhär. Hade det stulat någon gång så hade det inte varit hela världen, men nu är det i stort sett hela tiden. Usch! 

Idag vaknade jag innan 06.00 och åkte till stallet när jag var klar för morgonfodring. När jag kom hem igen var det ingen av övriga familjemedlemmar som vaknat utan alla sov hahaha. Det blev en lugn förmiddag sedan med kaffe och macka. 

Min dahlia "Café au lait" har slagit ut och den är helt fantastisk. Så stor och ljusrosa.
(null)

(null)

Vid lunchtid åkte Johan och jag till blomsterhandeln i Hullaryd och därefter vidare till "Gröna Lund" i Vireda. Där blev det fika och en titt på alla fina inredningssaker som de säljer.

(null)

(null)
Idag fick det bli en "Räkfralla". Den var riktigt god! 

Senare i eftermiddag fortsatte jag med målningen av dörren. Nu är den målad två gånger och jag tror att det räcker. När dörren har torkat hade jag tänkt att måla insidan på den. Vi får se vad jag hinner med.

Nu ska jag snart lägga mig. Jag är rätt trött efter den tidiga morgonen. Hoppas det blåser liten natt. Det är så skönt när det fläktar in i sovrummet.

Ha det fint!
Kram Malin💞#1 - - Hanna Karlsson:

Håller med om att blogg.se strulat mycket den sista tiden. Tycker det är ungefär samma tid varje kväll. kanske är många som är ute samtidigt då. Din dahlia är verkligen fantastiskt vacker.

Svar: Ja, ibland undrar jag om det bara är hos mig det strular men nu höra jag ju att det också är hos fler. Hos mig har det inte varit bara på kvällen utan även under andra tidpunkter på dygnet.
Ja, dahlian är så fin. Ännu mer utslagen idag tror jag. Så idag får det bli ett foto igen 😄
Ha en fin dag!
malinlorentzon.se

#2 - - Annika:

Underbara café au lait! Jag väntar med spänning på att mina ska börja blomma snart, tror dock att de står för mörkt.

Har också haft problem med blogg.se, blir lite irritation emellanåt.
Haven fin dag!

Svar: De kommer säkert igång snart. Mina knölar från förra året har stått ljust och i köket men de är sena. Visst är det tråkigt med allt strul, men nu hoppas vi att det ska fungera igen och under en längre tid 😆 Ha en fortsatt fin måndag!
malinlorentzon.se

#3 - - Anita :

Vilken magisk dahlia!!! :) räksmörgåsen såg inte alls dum ut även den ;) kram

Svar: Ja, det är helt galet att de kan bli så stora och fina. En riktigt god smörgås var det. Jag blev bara så mätt🥴
Kram
malinlorentzon.se