Då var det dags!

Idag gick flyttlasset för Alva och Hampus. Jag fixade stallet tidigt idag så att det var klart så att allt fokus kunde ligga på flytten. Alva, Siri och jag åkte bort till lägenheten på förmiddagen. Tjejerna började måla två garderober och jag fixade med att bl.a. sätta upp gardinstänger och gardiner. Dagen rullade på och vi åkte hem och åt. Därefter åkte vi tillbaka till lägenheten och tog emot sängen de beställt. Så fin och självklart var jag tvungen att provligga. Jag lovar att de kommer att sova riktigt gott! Snygg var den också.
 
 
Vi har hållit på hela dagen och kvällen. Så ikväll hamnade jag i deras soffa och efter det har jag inte gjort många knop. 
 
Superskön soffa också! 
 
Vi avslutade kvällen med att Hampus bjöd på pizza ute i deras trädgård. Så mysigt avslut, eller avslut och avslut. Nu hämtar de lite till saker här hemma. Det tar allt sin tid att flytta. Glömmer de något så gör det inte så mycket. Då har de ju en anledning att komma hit😊.
 
Nej, nu ska jag ta och packa lite jag med för i morgon är det dags för nästa flytt. I morgon åker Lotus och Celinne ut på sommarbete i Skogsbacka och jag flyttar ut till torpet på heltid! Åh, vad mysigt det ska bli! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Yolanda - Kreativ text, vardag, alternativt fotografi:

snygg ^^;

Svar: Javisst!👍🏼
malinlorentzon.se