Dahlior och mysigt besök.

Hur har ni det i sommarsolen? Här är det riktigt bra. Vi badar, pysslar och igår fick vi besök av Siri och hennes kille som stannade över tills idag. Det har varit ett par mysiga dagar med bad, grill, fika, kortspel och mycket skratt. Underbart! 
 
I morse vaknade jag vid tre, eller säger man morse när klockan är 03.00 på natten... I varje fall så var jag tvungen att springa på toan och den ligger i ett annat litet hus på trädgården, så man får gå ut. Det var så vackert ute då. Fåglarna kvittrade och solen var på väg upp. Lotus och Celinne stod och åt gräs. En helt magisk tidig morgon. Det är nästan så att det skulle vara värt att ställ klockan och gå upp så tidigt igen bara för att få vara med om detta igen. 
 
Idag har det blivit bad, fika och fix i trädgården. Johan har klippt gräs och jag har stöttat upp dahliorna. En del börjar växa till sig ordentligt så innan det kommer en ordentlig regnskur så är det lika bra att stötta dem ordentligt. 
 
 
I år går visst dahliorna mest i mörkrött. Några har jag kvar från förra året, men de har inte börjat blomma än. Det ska bli spännande att se vilka det är. Där har jag inte så stor koll... 
 
Nu väntar lite svalare väder framöver. Jag funderar på att börja lyssna på någon podd. Har ni något tips på bra poddar. Lämna gärna en kommentar här på bloggen i sådana fall så kan jag gå tillbaka och titta på era tips.😊
 
Nu ska jag ta och krypa ner i soffan en stund innan det är dags att sova. Hoppas ni har haft en fin dag!
 
Kram Malin💞