Dörrarna är klara!

VIlket väder vi har! Här är det riktigt varmt så snart ska vi åka ner till sjön en sväng. Ryggen fixade långpromenaden riktigt bra och det är jag så glad för. Det jag kände igår efter promenaden i förrgår var en ordentlig trötthet i ryggslutet. Ryggen blev trött snabbt när jag stod upp men annars inget. Inget ont in nerven ner i benet. Helt underbart! Jag är så glad för det. Så ikväll ska vi gå en runda igen Lilleman och jag, kanske inte lika lång men en skaplig får det bli. I och för sig så beror det på hur varmt det är också. Är det för varmt så är det inte så bra för Lilleman. Då tar vi en kortis och nöjer oss med det så blir det träning efteråt.
 
Igår fixade jag klart dörrarna i hallen och jag är så nöjd. Det blev så bra! Nu vill jag skaffa lite färg så att jag kan ta tag i att måla väggarna. Jag vill ha vitt, men inte kritvitt kanske. Har ni tips på någon fin bruten vit färg? 
 
 
Nu på sommaren så kommer jag att ha spetsgardiner vid dörrarna. Till de kallare årstiderna har jag fina drapperier i ulltyg med brodyr på. Det blir toppen att växla så. 
 
Idag hade jag tänkt gå på en loppis men det är alldeles för varmt så det får vara. Jag hoppas kunna åka runt på lite loppisar framöver och då är det förhoppningsvis inte 30 grader varmt. Gillar ni loppisar? 
 
Igår började jag fixa lite med dörren till grovköket. Jag kommer fortsätta med det idag. Den dörren är i skuggan i stort sett hela dagen så det blir bra. Vad ska ni hitta på idag? 
 
Önskar er en fin dag!

Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Älskar loppisar!! :D

Svar: Ja, visst är det kul! 😃
malinlorentzon.se