Flytt nr 2.

Idag har jag varit lite smått sliten efter flytten igår. Ryggen har känts av lite men mindre än jag trodde att den skulle göra så det är ju positivt. Klockan ringde halvskapligt i morse för idag stod flytt nr 2, flytta hästar på listan. Idag har vi kört ut vår häst och hans hagkompis till Skogsbacka. Jag ville fixa stallet innan vi åkte ut så jag var där i god tid. När det var dags att lasta och åka så var det inga problem. Lotus är världens smidigaste och att lasta honom själv och åka funkar toppen. 
 
Nu går de här ute och äter och äter och äter. Lever ett lyxliv som häst några veckor och jag lever lyxliv som älskar landet. 
 

Efter flytten av hästarna har jag inte gjort särskilt mycket utan bara tagit det lugnt. Jag har fixat lite med dahliorna, vattnat och tagit bort nätet jag haft runt dem. De växer verkligen bra och det har kommit nya sorters blommor och mer är på gång. Dahlian kräver en hel del jobb innan men det är så värt allt arbete. Blommorna som kommer är fantastiskt vackra. 
 
"Patches"
 
"Arabian night"
 
I morgon ska de få lite extra näring. Det var ett tag sedan nu och de behöver det om de ska blomma ordentligt. 
 
 
Nu har jag nattat hästarna och som vanligt första kvällen på sommarbetet så står de vid ingången till hagen och väntar på att någon ska komma och ta in dem. Det är samma visa varje sommar. Till slut kommer de på att ingen kommer och går ut i hagen igen och äter. Det ska bli så mysigt att sova här i natt. Fönstret till sovrummet är öppet och jag kommer att höra dem ute i hagen hur de går omkring och frustar och äter och nej, jag sover inte särskilt djupt. Inte de först nätterna i varje fall. Jag måste höra så att allt är lugnt. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag idag. Några har kanske gått på semester... 
 
Ha det fint alla! Kul med så många som kikat förbi och gillat inläggen!  
 
Kram Malin💞