Kantarellerna är här!

Igår kväll fick det bli smörstekta kantareller på mackan och det var så gott. Tänk att kantarellerna redan har kommit och jag hoppas att de forsätter att ploppa upp i skogen. Det är så gott! 
 
 
Lotus hagkompis Celinne hade problem med utslag innan de kom hit på bete, som nässelutslag. För knappt en vecka sedan kom de tillbaka och igår fick hästarna åka hem igen så att Celinnes ägare kan behandla henne med specialschampo. Nu känns det så tomt här, men nu hoppas vi att hon blir bra, det är det viktigaste. Det är ju hemskt att ha nässelutslag som kliar, hua. Så idag fick det bli att åka in till stallet igen och göra de vanliga stallsysslorna. Lotus får lite semester till men snart ska han få komma igång igen. Det ska bli så kul och nu satsar vi på att förhoppningsvis kunna tävla lite igen. Superkul! 
 
När jag kom hem från stallet så blev det mat och när övriga familjemedlemmar åkte och badade så stannade jag hemma och tränade. Skönt att ha det gjort och hittills har jag skött träningen väldigt bra, så "highfive" till mig. Det gäller att var bestämd och ha diciplin annars blir det inte gjort. 
 
Min allra första "Café au lait" är på gång.
 
"Astrid Lindgren"-ros.
 
Nu ska jag, ja vad ska jag göra... jo, det blir soffhäng.
 
Kram Malin💞