Omflyttning.

Gott & Blandat, Inredning, Renovering, Skogsbacka / Landet, Livet på landet, Skogsbacka, Torp / Permalink / 0
Igår blev jag äntligen klar med golvet i sovrummet. All pappen är äntligen borta. Jag började med golvet förrförra sommaren och tog bort allt runt om sängarna. Förra året blev det inget gjort med sovrummet, men nu tog jag tag i det sista under sängarna och nu är det som sagt klart. I och med att golvet blev klart så ändrade jag om på allt. Sängarna står nu framför fönstret (för då kan vi använda kakelugnen som finns i sovrummet om vi vill), el-elementet flyttade jag på och satte på en annan vägg, sänglamporna fick också flytta. Vi ska skaffa nya sängar framöver, för nu är det två olika och jag har en gammal kökssoffa i stan som ska få bli sängram. Det blir så bra och det är så kul att ändra om.
 
 
Jag ska också köpa hem vägghängda sängbord och så ska det få flytta hit en ordentlig byrå med många lådor. Eftersom jag flyttat sängarna på detta hållet så kan vi inte ha klädlådorna under sängarna som vi hade innan. Lite nya sängkläder får det bli också. Ja, ni ser, många idéer och tankar ha. Det är så kul att fixa.
 
Det sista med golvet och omflyttningen tog i stort sett hela dagen igår så det blev inte så mycket annat gjort. Det var perfekt att pyssla med det igår för vi hade sånt regnväder här. Emellanåt öste regnet ner. Hur hade ni det? 
 
Idag har jag varit iväg tidigt på morgonfodring i stallet. Det är lite ändringar där också. Lotus ska få byta box och han får en jättefin utebox på baksidan av stallet där det finns en till box bredvid så att han kan ha en kompis bredvid sig. Så idag när alla hästarna var ute och stallsysslorna var klara så fixade jag med att göra iordning boxen. Det tog sin lilla tid men det blir sååå bra. 
 
Nu ska jag ta det lugnt en stund och vila upp mig för i eftermiddag kommer mina föräldrar hit och ska stanna över tills i morgon. Vi ska fika, grilla och ha det riktigt trevligt. 
 
Ha det fint! 
 
Kram Malin💞 
Till top