Sliter med golvet

Nu märks det att det snart är augusti. Luften har ändrats ute och det är mycket fuktigare på morgonen. Har ni också tänkt på det? 

Jag kämpar på med golvet i sovrummet. Jag kan säga att det är ett j..vla slit att få bort pappen från golvet men det går. Jag börjar faktiskt se slutet och när jag är klar ska jag fira med att öppna en flaska "Prosecco". Det är jag värd! Kroppen värker, axlarna är helt slut och jag har sår på fingrarna men jag är envis som en gammal åsna som ni förstår. 

(null)

Idag har jag skurat golvet där det är klart med såpa. Då får jag bort den lilla papp som eventuellt sitter kvar. Det kommer blir bra och duger tills golven ska slipas. Att slipa fernissade golv är inte det lättaste utan då kommer vi att ta hjälp. Jag har också fortsatt med att ta bort papp… 
 
I eftermiddag var jag en sväng i stallet. Lotus och Alva hoppade för första gången sedan sommarbetet och det gick riktigt bra! Vi har anmält till en tävling i slutet på augusti. Det ska bli riktigt kul. Sedan ska det hända lite andra saker i höst, men det håller vi lite för oss själva till en början. 
 
(null)
En bukett dahlior från landet.
 
Nu blir det en lugn kväll. Hoppas ni har det bra! 
 
Kram Malin💞