Tidig morgon och färdig dörr.

Nu är dörren till grovköket klar. Tänk vad hemmablind man blir. Innan var jag så van vida att se dörren som den var och tänkte inte så mycket på det, men nu när den är målad.... vilken skillnad! 
 
Före...
 
Efter.
 
Jag har använt mig av linoljefärg, helt klart den bästa tycker jag, men det tar lite tid så det gäller att ha tålamod. När du målar med linoljefärg så ska du ta lite färg och måla fler gånger, därav tålamod, för det måste torka mellan gångerna och det tar några dagar varje gång den ska torka. Nu ska bara det vita längst ner på dörren målas. Jag är så sugen på att komma igång med att måla hallen, men det är inte säkert jag hinner det den här sommaren. Den går ju så fort, eller hur?!  
 
Idag var jag uppe riktigt tidigt. Klockan ringde egentligen vid 06.00 men jag vaknade innan och gick upp. Därefter åkte jag in till stallet och hade morgonen där med fodring och utsläpp. Alla hästar har inte kommit hem än från sommarbetet så morgonfodringen går fort. Jag var hemma igen vid halv nio och döm av min förvåning, alla hade vaknat. Det blev fika på verandan och sedan åkte vi ner till sjön och badade. Idag har det varit riktigt skönt ute, trots att det blåst. Det var 24 grader i vattnet så jag var i en bra stund. 
 
Annars har jag tagit det lugnt hela dagen. Vad har ni hittat på idag? 
 
 
Trångt bland dahliorna. 
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag! Nu ska jag ut och vattna dahliorna!

Ha det fint!

Kram Malin💞