Dahliorna börjar blomma.

Det blev inga starkare drycker igår eftersom barnen var iväg på fest och vi ville finnas tillgängliga så ikväll har jag unnat mig lite gott att dricka. Hur hade ni det igår på midsommarafton? Vi hade en riktigt bra och mysig midsommarafton hemma hos min bror och hans familj. Det blev valpmys, en massa gott fika, grill, midsommarstång, mycket skratt mm. En riktigt toppenbra midsommarafton!
 
 
Idag vaknade jag tidigt och gick upp och åt frukost framför "Nyhetsmorgon". Det tycker jag är riktigt skönt. Efter det åkte jag till stallet, fixade stallsysslorna och tog Lotus på en tur ut i skogen. 
 
 
Idag har vi varit i Skogsbacka och fixat en massa. Vad förvånad jag blev när jag kom ut och såg att några dahlior redan slagit ut. I år har jag några nya sorter så det är lite extra spännande att se hur de ser ut. 
 
"Still going strong" 
 
"Patches"
 
Vår fläder som inte tog sig och som jag flyttade på, har fått nytt liv och växer så det knakar. Nu räcker inte blommorna till saft i år, men till nästa år kan det nog bli lite saft. Gillar ni flädersaft? 
 
 
Nej nu ska jag slappa en stund och sedan är det dags att sova. I morgon ska jag till stallet tidigt och ha morgonfodringen. 
 
Kram Malin💞