En riktigt bra torsdag!

Idag har jag hunnit med så mycket! Dagen började tidigt i stallet med morgonfodring. Jag blev som vanligt väl mottagen av ett hungrigt gäng. När alla hästar var ute så gjorde jag det mesta av stallfixandet.
 
 
Efter stallet så var det snart dags för styrketräning. Träningen fungerar verkligen superbra! Nu har jag knappt haft något ont alls. Det är helt fantastiskt skönt! Visst, jag får känningar men vet hur jag ska göra för att det inte ska bli värre. 
 
På eftermiddagen fixade jag med lite ärenden på stan. Jag hittade ett par skor till mig själv och ett par byxor. Gustav fyller i helgen så jag hittade också födelsedagspresenter. Så skönt att ha det klart. 
 
Ikväll åkte jag tillbaka till stallet och fixade Lotus mat. Sedan tog vi en tur ut i skogen. Nu märks det att det är sommar. Det är fullt av mygg och flugor, sådant som Lotus och jag inte gillar... Vi hade i varje fall en riktigt skönt tur ut i skogen. Så underbart att kunna galoppera i full fart. 
 
 
Idag släpptes också vaccinationstiderna för coronavaccinationen för min åldersgrupp, så nu är det bokat. Det blir den 23/6. Äntligen! 
 
Nu ska jag i säng. Jag sov en stund idag så jag är inte jättetrött ännu, men i morgon kommer mina nya elever och hälsar på så det gäller att vara pigg. Det ska bli så kul! 
 
Ha det fint!

Kram Malin💞
#1 - - Hanna Karlsson:

Vilken effektiv dag! Härligt med en ridtur i skogen. Det saknar jag, att kunna galoppera i full fart. Det är flera år sedan sist nu.

Svar: Ja, det var effektivt och jag är glad att det inte alltid är så hahaha. Att galoppera är så underbart! Hoppas du får uppleva det igen.
malinlorentzon.se