Fått mycket gjort!

Idag har jag fått en hel del gjort. Vad skönt det är med sådana dagar när man känner en massa energi! Eller vad säger ni? Jag har planterat om tomatplantor som jag fått av Kristina, brorsans fru. Det är två choklad- och två tigerplantor. Det ska bli spännande att få sådana tomater. Det har jag aldrig haft innan. Har ni det? 
 
Därefter planterade jag om lite krukväxter, tog lite skott på palettblad och satte i vatten och slängde växter som inte var så mycket att ha längre. Jag planterade bl.a. om en fetblad som Alva fick när hon slutade förskolan. I år är den alltså 12 år gammal och den har överlevt hos mig hahaha. Det är inte illa! 
 
När alla växter var klara tog jag tag i familjens lilla troll, Lilleman, som behövde en omgång med maskinen och saxen. 
 
Nej, att vara på trimbordet är ingen höjdare och det visar han ordentligt med sin blick. 
 
Lilleman är supersnäll att trimma även om han inte tycker det är särskilt roligt. Efteråt är han så glad och det blir godis och självklart ett foto. Jag tror han känner hur skönt det är att slippa all päls såhär i sommarvärmen. 
 
 
Annars har det inte hänt så mycket. Jag har fått mycket gjort på dagen och ikväll har jag lyssnat på en kurs som jag går nu i sommar. Vi får väl se om det blir bättre resultat efter den kursen. Jag tycker det är kul att lära sig något nytt såhär på sommaren när tid finns. I vardagen när jobb och alla aktiviteter är i gång så är det svårt att ta sig den tiden, vilket är synd. Det är viktigt att man satsar lite på sig själv emellanåt. Brukar ni göra det?
 
Nej, nu ska jag ta lite att äta. Jag åt kvällsmat alldeles för tidigt. 
 
Funkar bloggen för er? Tänkte bl.a. på gilla-hjärtat nedanför inläggen. Blogg.se strular för mig nu igen... 
 
Ha det fint! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Jennie:

Skönt att få saker gjort, du har en fin hund.

Svar: Ja, jätteskönt! Tack, ja Lilleman är så go.🥰
malinlorentzon.se