Första vaccinationen.

Igår var det dags för mig och den första vaccinationen mot covid. Det var riktigt bra anordnat nere på sjukhuset. Jag fick komma in direkt och så fick jag min spruta. Det kändes inget speciellt. Efteråt så fick jag sitta ner en halvtimme ifall det skulle bli någon reaktion. Att jag fick sitta ner en halvtimme istället för en kvart som många andra berodde på att jag är allergisk mot getingstick. Det var hur lugnt som helst och jag har inte haft några särskilda biverkningar. Kanske lite tröttare än vanligt, ont där de stack men annars inget. Det känns bra! Jag hoppas verkligen att denna corona kan ge med sig snart och att det inte blir en massa mutationer så att vi kan återgå till ett så normalt liv som möjligt igen. 
 
 
Det blev inte så mycket mer gjort igår utan jag tog det rätt lugnt. 
 
Idag har det också varit en riktigt lugn dag. Jag började dagen emd sovmorgon. Det har varit flera dagar nu som kag ställt klockan så idag var jag värd att få sova ut. Så skönt! Nu är det inte heller så varmt i sovrummet utan det går skapligt bra att sova där. Jag gjorde stallet på förmiddagen, gjorde min träning som jag ska göra när jag kom hem och ikväll var Alva och jag i stallet och tog Lotus på en promenad. 
 
I morgon är det midsommar och som min mormor alltid sa "Nu vänder det!", den värsta kommentaren jag visste, för hösten och vintern är inte min tid på året. Nu vänder det väldigt sakta som tur är, men kan ni förstå, vi är redan där... Hur känner ni inför det? 
 
Har ni några planer inför midsommar? Vi ska fira med min bror och hans familj. Det blir lugnt för den yngre generationen i familjen är ute på sitt och då vill vi finnas där om det skulle behövas. Vi ska hämta några senare på natten. Johan och jag kan skåla in midsommar på midsommardagen, det spelar inte oss någon roll. 
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag och får en riktigt fin midsommar!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Härligt med vaccination!

Svar: Ja, verkligen! 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Birgit:

Jag har också tagit första sprutan. Så skönt!
Jag tänker att det är precis i början av sommaren och jag ignorerar att vi går mot kortare och mörkare nätter. Här uppe i norr, har vi långa ljusa nätter än på ett tag. Och det är faktiskt bara juni! Jag tänker njuta av sommaren, helt enkelt.
Midsommar med bästkompisarna och så idag har jag njutit av värmen, gått promenader och klippt gräs.
Jag ska återkomma oftare till din blogg - den är trevlig :-)

Svar: Åh, vad kul att höra att du gillar bloggen. Ibland är det så svårt att veta vad man ska skriva... Det låter så härligt uppe i norr med midnattssolen osv. Nu njuter vi av sommaren. Den är underbar även om det kommer lite regn. Jag hoppas att du har haft en fin midsommar!
malinlorentzon.se