Full fart på semestern!

Semestern fortsätter i ett bra tempo. Just nu är det skitsvårt att sova på natten för det är så varmt i vårt sovrum! Vi har en fläkt som står och brummar, och visst, man somnar till en stund, sedan vaknar man av brummandet för att somna om igen. Det blir liksom inte den där djupsömnen... Nattens sömn var med andra ord sådär så jag gick upp efter sju i morse. Jag kände att det var lika bra så kunde jag åka ut skapligt till Lotus innan det blev alldeles för varmt. 
 
Jag tog tag i jobbet med Lotus direkt när jag kom ut, men värmen hade kommit ordentligt redan då. Jag gick upp med honom och longerade. Det behövdes ingen lång stund för att han skulle bli svettig. 
 
 
Efter stallet idag fixade jag iordning fika, tog med mig kameran och åkte ut och tittade på Siri när hon spelade med damlaget TranåsTorpa. Så varmt att spela match men de gjorde det riktigt bra! De mötte Eksjö ett lite starkare lag som det också visade sig. Det blev tyvärr förlust med 0-4. Siri och övriga nya tjejer i damlaget visade riktigt bra spel och kämpaanda. 
 
Här kommer lite bilder från matchen: 
 
 
Det är kul att fota fotboll, men svårt. Kul att också fota något annat än hästar som det oftast blir. 
 
Ikväll hade vi tänkt grilla här i Skogsbacka men eftersom det blåser och är så torrt i marken så stekte vi köttet inne. Det gick det med och nu är vi alla mätta och belåtna. 
 
I morgon ska jag städa på logen för i morgon ska jag få hem nytt, fint hö som tagits idag! Hur lycklig är jag på en skala från 1-10... 11!!! 
 
Hoppas ni har haft det bra i värmen! Idag har jag premiärbadat och det var riktigt skönt i vattnet, ungefär 22,5°.
 
Ha det fint! 
 
Kram Malin💞