Jag njuter!

Äntligen är tiden här då jag kan vara mycket i torpet. Ni som känner mig vet mycket väl att det är på landet jag vill bo, så nu när jag väl kan göra det så är jag här så mycket jag bara kan. Jag är ingen stadsmänniska, har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Ändå bor jag där största delen av året i stan, men så är det när inte alla vill. Då är det bara att bita ihop trots att det är väldigt svårt emellanåt. Nog om det. 
 
Igår hade vi lite fixardag i Skogsbacka. Gräset är sååå långt att t.o.m. Johan nog skulle kunna tänka sig en åkgräsklippare. Det skulle verkligen underlätta och fler skulle kunna hjälpa till. Att klippa allt detta för hand kräver tid, styrka och vilja. Vi får väl se om vi kan få tag på någon. Är det någon som har en som fungerar som ska byta upp sig och sälja sin gamla så hör av er! 
 
 
Här ute blommar det för fullt nu och är så vackert! 
 
 
Pionen som jag flyttade för ett par år sedan verkar trivas på sin nya plats.
 
 
Lupinerna har ett eget område där de får växa. Det gäller att hålla ordning på dem så att de inte tar över, men de är så vackra och bin och andra insekter måste ju ha sitt och så är de faktiskt riktigt vackra med alla sina olika färger. 
 
Akleja, en av mina favoritblommor som sprider sig själv. 
 
Förutom gräsklippning så kupade jag potatisen igår och vattnade på dahliorna med extra näring. Det har redan kommit knoppar på dem. Det hade det inte gjort förra året vid den här tiden. Vet inte om jag drog igång med dahliorna lite senare förra året så det är därför det blev blommor senare. 
 
På kvällen tog Alva Lotus på en barbackatur i flugtäcket. Det var nog skönt för honom för det är olidligt mycket mygg och knott ute nu. 
 
 
Idag blir det fotboll på TV. Sverige spelar så det måste jag se. Annars blir det rätt lugnt i värmen! Hoppas ni har det bra! Kul att så många kikat förbi här och gillar mina inlägg!
 
Kram Malin!💞
#1 - - Carola :

Men Malin det är ju hoppning i dag på SVT play. Skippa fotbollen/ Carola

Svar: Det går ju att göra bägge samtidigt 😁
malinlorentzon.se