Kalas och firande i flera dagar.

Nu är det verkligen fullt upp! Igår firade vi min mamma i hennes föräldrahem där min bror med famlij bor. Det bjöds på grillplanka, tårta och vaniljhjärtan. En tipspromenad fick det också bli mellan allt ätande. Skönt att få röra på sig lite mellan mat och fika. Allt var så gott!
 
 
 
 
Äntligen fick vi också mysa med brorsans familjs hundvalpar som det fått. 4 stycken små korvar som kunde morra och skälla, men mest så sov dom. Rasen är Shetland Sheepdog och det finns några hanar kvar att tinga om någon skulle vara sugen.  
 
 
 
Det var firande igår och idag har vi fortsatt firandet för idag fyller min yngste 13 år. Vart tog tiden vägen?!?! Nu har jag inga små barn hemma längre, alla är stora och det är riktigt mysigt det med! Tiden går bara lite för fort och ibland skulle jag gärna vilja bromsa den liiite.
 
 
Vi har firat Gustav hela helgen. I lördags firade vi med hans farmor och farfar, igår med mina föräldrar och brorsan och hans familj och idag har vi här hemma firat honom med sång, frukost på sängen och presenter. Ikväll har han fått spela paddel med oss. Jag var inte med så mycket pga ryggen men lite och det var verkligen riktigt kul! 
 
Nu är också studentveckan igång. Alva har fullt upp med att fira så jag tar Lotus fullt ut denna veckan. Jag tycker det är kul att hon kan fira ordentligt och släppa hästen lite. Lotus coh jag har tagit oss en tur ut i skogen bland alla mygg. Fy, det är verkligen nackdelen med sommaren, alla myggor! Trots dessa små odjur så fick vi en bra tur. 
 
 
Nu är det mycket som ska fixas den här veckan inför studenten i helgen. Åh, vad det ska bli kul! 
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Kram Malin💞
#1 - - Yolanda - Kreativ text, vardag, alternativt fotografi:

Härliga bilder ^^;

Svar: Tackar!😊
malinlorentzon.se

#2 - - Jennie:

Mysigt!

Svar: Ja, det var det.😊
malinlorentzon.se

#3 - - LillemorLorentzon:

Så roligt det var att bli uppvaktad av er alla i Skogstuna! Vi firade ju även Gustav som fyllde 13 på måndagen! En kanonsöndag !! Tack till alla för allt!!

Svar: Varsågod!🤗
malinlorentzon.se