Målningen går framåt.

Sitter och tittar på fotbollen, Sverige-Ukraina, och det är så spännande så jag tar datorn och gör ett inlägg istället hihihi. Hur har ni haft det idag?
 
Mina ben är visst lika vita som altanen 😅

Målningen av altanen går framåt här hemma. Siri jobbar på bra med det. Det är svårt för en 16-17-åring att få sommarjobb så detta får bli ett för henne. Framöver kommer målarna och målar kupan på huset och alla vindskivor. Det kommer nog bli bra när det är klart. Vad tycker ni?
 
Ikväll har jag tagit ut Lotus på en sväng ut i skogen. Det var så mycket flugor ute så hade jag ridit med öppen mun så hade jag fått i mig protein för en hel vecka framöver 😂. Tänk, på vinterhalvåret så längtar man tills uteritterna på sommaren och när väl sommaren sedan kommer så är uteritterna inte så roliga. Då är det så mycket små odjur ute. Bästa tiden på året att rida ut är nog våren, på hösten kommer alla älgflugor och vintern är kall. 
 
 
Trots alla flugor så var det skönt att komma ut en sväng och veta att Lotus fått röra på magen.
 
Nu ska jag förhoppningsvis se klart fotbollen. Hoppas ni har haft en fin tisdag!
 
Kram Malin💞

#1 - - Anonym:

Nu funkar det för mig. Förut kom det upp att sidan inte var säker. Följer dig får lite inblickar från skolans värd som jag numera är helt bortkopplad från. Ha en bra sommar! Margareta Hellgren 🤗😊

Svar: Vad bra att det funkar! Ett sådant strul det har varit. Så tråkigt när man lägger ner tid och jobb. Skönt med pensionärsliv. Ha en skön sommar!
Kram Malin 🤗
malinlorentzon.se