Rörigt och en god ost!

Gott & Blandat, Samarbete / buzzador, castellocheese, pinkpepperbuzz / Permalink / 1
Inlägget innehåller reklamsamarbete med Castello
 
Just nu känner jag mig mer rörig än annars men det är så nu när allt är på en och samma gång. Det är massor att fixa inför studenten, så ska jag ha avslutning med min klass och det är en del att fixa tills den och jag som annars har svårt att inte stressa upp mig hahaha. Det är nästan lite smått komiskt just nu. Samtidigt som det känns rörigt så känns det ändå som om vi har någotsånär bra koll. 
 
Idag har jag tränat styrka på rehab för näst sista gången. Det ska bli så skönt när det är klart och jag slipper ha dessa tider att tänka på. Träningen kommer jag sakna men den får jag göra själv i fortsättningen. 
 
I eftermiddag när jag gjorde min macka till kaffet så tog jag salami och osten Castello Pink Pepper som jag testar genom Buzzador. Det var en riktigt god ost! Helt i min smak. Lagom med pepparsmak och den passade perfekt till salami. I helgen som var testade vi osten till lite olika kex och det var gott det med. Det var som sagt lagom med pepparsmak, som inte var för stark och som inte tar över smaken på något sätt. Ett tips som jag verkligen rekommenderar, Castello Pink Pepper. Prova den!
 
 
 
Annars händer det inte så mycket, eller det gör det ju, men inget speciellt sådär. Jag var hos Lotus ikväll och tog med mig honom ut på en skogstur igen. Det var riktigt skönt trots värmen som var. Den här veckan får han bli skogsmulle. 
 
Nu måste jag i säng. Hoppas ni har haft en fin tisdag!
 
Kram Malin💞
#1 - - Yolanda - Kreativ text, vardag, alternativt fotografi :

Gott ^^;

Svar: Ja, det var riktigt gott!👍🏼
malinlorentzon.se

Till top