Så var dagen här...

Så var dagen här. Dagen som känts så avlägsen men som kom i ett rasande tempo... semesterdagen. Det är svårt att ta in att nu är jag ledig och har inga måsten på flera veckor, inget planerande, inget ställa-klockan-på-morgonen utan jag kan ta dagen som den kommer om jag vill. Det ska bli så skönt! Det kommer nog ta ett par veckor innan den där riktiga nedvarvningen har kommit. Sedan vet jag att jag kommer att bli väldigt rastlös om inget händer så det gäller att ha lite planer. Det kommer inte bli några längre resor i sommar men jag tycker det är mysigt med korta utflykter, att vara vid stranden, njuta av torpet mm. Alva och Hampus ska flytta också så det blir lite fix med det också. 
 
Annars är ju sommaren här på allvar. Det ska bli riktigt ordentligt med värme framöver. Lite väl mycket i min smak. Jag gillar inte när det blir sådär varmt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. 
 
Nu när värmen har kommit har också alla otäcka knott och myggor kommit, i mängder! Lotus stackaren har blivit så biten på halsen, bringan, mellan frambenen och under magen så jag köpte honom ett flugtäcke. Jag vill helst att han ska vara utan täcke men inget flugmedel hjälper så det fick bli ett. 
 
(null)

Idag var det stor skillnad! Så skönt för Lotus! 
 
I morgon blir det sovmorgon om jag lyckas med det. Därefter ska Lotus få nya skor så det blir en sväng till stallet på förmiddagen. Sedan får vi se vad som händer under dagen.
 
Ha det fint alla!

Kram Malin💞 

#1 - - Anita :

Gud så mysigt att komma ut till erat lilla torp med hästarna!! :) NJUT NU :)

Svar: Åh, tack! Det ska jag verkligen göra! 🤗
malinlorentzon.se