Träning och laddning.

Kul att så många gillade förra inlägget med brorsans små valpar! Man kan inte göra annat än att smälta av dessa små dunbollar. Ni får gärna gilla inlägget här på bloggen med genom att klicka på gilla-hjärtat under inlägget. Jag hoppas att det funkar, för när ni gillar det på facebook så försvinner det med tiden, här är det kvar och jag som bloggar tycker det är lite synd att inte få med alla "gillningar" här. Är ni med? 
 
Idag har jag varit uppe med tuppen igen, för idag har jag haft morgonfodringen i stallet. Nu är det inte många hästar där, bara 5 st, för resten är iväg på sommarbete, så morgonfodringen går så fort. 
 
 
Igår var vi iväg på hoppträning för Julia så idag blir det en lugnare dag för Lotus. Träningen igår gick riktigt bra. Den bäst på ett bra tag. Här kommer en filmsnutt från igår:
 
 
Nu sitter jag och laddar för att ta första covid-sprutan. Vi får se om jag får någon reaktion på den. Min man fick ingen, inte mer än lite ont i armen och det kan man ju ta. Ni som tagit den, har ni fått någon reaktion? Vad i sådana fall?
 
Hoppas nu att ni får en finfin dag! Jag njuter idag för idag är det lite svalare ute. Jag tycker det är skönt med sådana dagar emellanåt men sedan får solen och lagom med värme gärna komma tillbaka igen.
 
Ha det fint och glöm inte att gilla mina inlägg här på bloggen! 
 
Kram Malin💞