Helgen som var.

Gott & Blandat, Lilleman, Skogsbacka / Cocker Spaniel, Engelsk Cocker Spaniel, Lilleman, Skogsbacka / Permalink / 0
Nej, någon särskild sovmorgon har det inte blivit i helgen. Igår vaknade jag innan sju och idag innan åtta. I morse var det helt vitt ute närjag vaknade. Ännu en gång blev det vinter igen. Snön låg inte kvar så länge, den är så gott som helt borta nu ikväll. Skönt, för nu vill jag ha vår, riktig vår! Fast det här är ju riktig vår... 
 
Snödropparna har klarat sig bra nu när snön har kommit tillbaka i Skogsbacka. Nu väntar jag bara på att fler krokusar ska komma upp lite mer. Jag har börjat fundera på dahlialandet. I år kommer det att byta plats med jordgubbslandet har jag tänkt och jordubbarna får flytta till dahlialandet. Jag har beställt några nya dahliasorter och sedan har jag kvar massor av knölar från förra året. Vi får väl se om det är något liv i dem framöver. Jag väntar lite till innan jag sätter igång dahliaknölarna. 
 
 
I torpet eldade vi i keddyn och fikade. Det blev också en promenad idag när solen tittade fram. Vägen var riktigt labbig så promenaden blev i skogen istället. 
 
 
Ikväll har jag jobbat för denna veckan startar de nationella proven så jag har läst in mig på proven vi ska ha de närmsta dagarna. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Kram Malin💞
Till top