"Hur man än gör har man ändan där bak"

Ännu en vecka har gått och några inlägg har det inte blivit. Vintern kom tillbaka med lite snö och minusgrader. Nu vill jag ha vår, samtidigt får det inte gå för fort utan att jag hinner njuta av den. Så det här bakslaget har väl något gott med sig. 
 
Det har varit en tuff arbetsvecka men bra. I ett inlägg sedan tidigare så skrev jag om att jag hade mycket tankar för tillfället och nu har de landat. Jag har mycket problem med min muskel i ena skinkan och ryggen och jag har riktigt j..la (ursäkta) ont emellanåt så jag har sökt hjälp på sjukhuset. Jag fick erbjudande om att gå ett program som kommer att pågå 3 dagar i veckan i 10 veckor där. Den "lilla detaljen" är då jag blir sjukskriven 50%... Jag har funderat massor, känt mig väldigt ledsen över det hela för jag vill inte vara sjukskriven. Jag älskar mitt jobb och min klass, så jag har funderat och funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra. Vänt och vridit hit och dit. Hur jag än tänkt så blir det inte bra, som man brukar säga "hur man än gör så har man ändan där bak"... men nu så har jag bestämt mig, jag ska gå programmet och jag ska bli bättre. Bra kanske jag aldrig blir, men att ha det som det är nu, det orkar jag inte. Jag har en familj, ett annat liv än jobbet som också ska fungera så nu tar jag chansen. För vem vet hur det går annars, då kanske jag blir helt sjukskriven framöver och det vill jag inte! 
 
Lotus är pigg och glad och är riktigt fin för tillfället. Han trivs super i sin utebox och nu börjar vi gå åt rätt håll med vår osv. Det är en härlig tid framöver. 
 
(null)
 
(null)
 
Hoppas ni har haft en bra vecka!
 
Kram Malin💞
 
#1 - - Jennie:

Härligt med våren, Lotus är en fin häst.

Svar: Tackar! Ja, visst är det! 🤗
malinlorentzon.se