Planterat dahlior och luktärtor.

Där var helgen snart slut. Den har som alltid gått så fort. Igår satsade jag att få ner alla dahliaknölarna i jorden. Alla kom inte ner för tre knölar delade jag på och då måste man vänta lite eftersom det blir ett litet "sår" där knölarna suttit ihop. De får ligga och läka några dagar så planterar jag dem lite senare i veckan. Här nedan är årets plantering hittills, någon står på golvet och så är det sex stycken knölar till som ska på plats... 
 
 
Det är allt lite skillnad mot förra årets dahliaplantering... 

 
Jag planterade också lite luktärtor. Det finns mer fröer kvar men jag måste bara skaffa något mer att plantera i. Luktärtor luktar ju så gott! Brukar ni plantera det?
 
Idag har det också blivit ett par timmars jobb med nationella prov. Inte det smidigaste när muskel och rygg krånglat i stort sett sedan natten till igår. Jag vill inte vara gnällig men jag är rätt trött på det hela nu. Att sitta gör ont, att stå och när jag försökt sträcka ut på ryggen och muskeln så har det inte släppt, inte förrän nu sent ikväll, när jag låg på golvet och gjorde mina övningar. När ska det här ta slut?
 
Ja, nu är det i varje fall dags att ladda upp inför måndagen.
 
Kram Malin