Bröllopsdag och lite drömmar.

Idag har vi firat bröllopsdag... 22 år! Herregud! Vad hände? Vi har inte firat något särskilt utan det har varit rätt lugnt. Ikväll blev det grillat och prosecco och sedan bjöd Alva och Hampus på ost, kex och olika salami. Gott! 
 
 
Idag började dagen med en skön sovmorgon. Det är riktigt skönt att bara ta det lugnt och sätta sig framför tv:n med en kopp kaffe och en macka och titta på nyhetsmorgon. 
 
Alva och jag åkte sedan till stallet och Lotus fick gå ett dressyrpass. Idag har det varit riktigt majväder, ena stunden har solen lyst och det blev riktigt varmt, sedan började det regna. Sådär höll det på fram och tillbaka. Att det regnade när Alva red på banan gjorde inte så mycket, då blev banan ännu bättre. 
 
 
Efteråt fick Lotus sin slobber i boxen. Han har det superbra i sin utebox! Stort, luftigt och koll på alla som kommer. Han trivs så bra! 
 
 
Något som vi börjat fundera på är att skaffa en till häst... Lotus är 15 år i år och det skulle vara kul att ha något yngre att jobba med, att ha en häst till att jobba med parallellt med Lotus. Lotus säljer vi aldrig, han kommer alltid vara hos oss, men nu när Alva slutar gymnasiet och börjar jobba så öppnar sig lite nya tankar. Det skulle vara väldigt kul! Både Alva och jag rider och jag skulle gärna rida mer än jag gör, så det borde funka. Vi får se. Drömma får man! 
 
Nej, nu ska jag kolla lite på eurovision... Hoppas ni har haft en fin lördag!
 
Kram Malin💞

#1 - - Yolanda - Aspergers syndrom - Diktande....:

härliga bilder ^^;

Svar: Tack så mycket!
malinlorentzon.se