Det blir mycket häst...

Sommaren kom visst med dunder och brak idag. 25 grader varmt visade temometern när jag åkte från jobbet. I morse var det så varmt när jag åkte så någon jacka behövdes inte. Visst är det skönt med värme men den här värmen, lite tryckande och fuktig luft är inte så skönt tycker jag och det blir ju lite av en chock när man ena dagen haft vinterjacka och frusit och nästa dag inte behöver jacka alls. I morgon ska det bli 17-18 grader. Det låter riktigt bra!
 
Idag blev det en hektisk dag på jobbet så när jag kom hem var jag helt slut! Jag somnade och sov en stund innan vi åkte till stallet. Lotus fick jobba dressyr idag och ännu en gång var han så fin. Alva har visst kommit på en knapp till och det är så roligt att se.
 
 
Lotus njuter av slobber i sin härliga utebox efter ett riktigt bra arbetspass.
 
I morgon är det dags för träning igen och jag längtar! Sedan jag tränade sist förra veckan har det inte blivit någon styrketräning. I och för sig har jag ridit både lördag och söndag och det tränar de muskler som jag tränar på rehab. Ryggen är så mycket bättre. Idag har jag varit väldigt trött i ryggen men inte haft det där onda som kan komma. Det går verkligen åt rätt håll!
 
Från uteritten i söndags. Vi tog en sväng bland alla vitsippor igen. Så vackert! 
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Hanna Karlsson:

Han ser verkligen fantastiskt fin ut! Så härligt det är när man känner att ridningen ger resultat. Igår var det verkligen tryckande värme, helt klart var det bättre idag.

Svar: Tack! Ja, när knapparna hittas då är det riktigt kul, även för mig som står på backe och tittar på. Idag har det varit så mycket skönare ute. Ha det fint!
malinlorentzon.se