Dressyrträning och god choklad

Inlägget innehåller reklamsamarbete med Lindtnordic
 
Igår var det en helt underbar dag! Vilken värme det blev. Mitt i denna värme så hade vi dressyrträning. Det var första gången vi red för dressyrtränaren Mette Henriksen. Vi hade bara hört gott om henne så vi var verkligen förväntansfulla.
 
 
Det blev ett svettigt pass för Alva och Lotus för det var riktigt varmt i manegen. Dressyrträningen var verkligen riktigt, riktigt bra! Mette var så bra, lugn, pedagogisk verkligen superbra! Alva fick många bra tips och Lotus var så fin. Detta gör vi gärna igen! 
 
Svettig och så trött efter passet.
 
Häromdagen kom det post från Buzzador. Jag ska testa Lindts Les Grandes Milk Hazelnut. Jag gillar choklad men jag är inte sådär stormförtjust som många kan vara, men denna var god! Jag älskar nötter och särskilt hasselnötter i choklad. I Les Grandes Milk Hazelnut var det rikligt med nötter. Stora, hela och även bitar. Chokladbitarna var lagom stora och inte för tjocka. Det gillade jag. Så testa den här chokladen vet ja! Den passar perfekt till en kopp kaffe och jag kan absolut tänka mig att köpa hem denna chokladkaka igen. 
 
 
 
Nu ska jag ta och njuta av denna fina söndag. Vädret är toppen idag igen! Vad ska ni hitta på denna söndag? Hoppas ni också kan njuta av den.
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞