Ett hav av vitsippor.

Fy så trött jag var i morse när klockan ringde! Visst är det märkligt, när man inte ska sova, då skulle man kunna sova hur länge som helst medans när man får sova, då kan man inte sova. Detta händer mig alldeles för ofta. Jag kom till slut upp, åt en ordentlig frukost och åkte sedan till stallet och morgonfodrade och fixade stallet. 
 
Världens bästa kompisar.😍
 
Efter att jag varit hemma en sväng så åkte jag tillbaka till stallet. Alva jobbar i helgen så jag har Lotus och ni som hängt med här ett tag vet vad jag passar på att göra då... rida ut i skogen. Helt underbart varje årstid, men våren är den bästa med fågelkvitter massor av vitsippor och inte en massa flugor. Det blev en riktigt mysig sväng med trevligt sällskap bland ett hav av vitsippor. 
 
 
Min rygg har hållt sig riktigt bra idag. Jag hade en trötthet i ryggen efter morgonen i stallet men inte något riktigt ont som jag haft innan när jag haft morgonen och gått och stått mycket. Efter ridturen kändes ryggen toppen och ikväll spelade jag och Gustav lite paddel i trädgården, allt har funkat kanon. Det är en sådan fantastisk känsla! Med detta kom suget efter att testa paddel på riktigt. Spelar ni paddel? Vad tycker ni?  
 
I morgon ska jag försöka sova ut och efter det blir det stallet. 
 
Ha det fint!
Kram Malin💞
#1 - - Yolanda - Aspergers syndrom - Diktande....:

Fina hästar ^^; Härliga bilder

Svar: Tack så mycket! 🤗
malinlorentzon.se