Foto och hoppträning.

Det har inte blivit några inlägg på några dagar och det beror på att det varit lite för mycket. Hur har ni det i regnrusket? Vart är värmen? Det är så kallt! Jag fick upp ett minne på instagram igår och för 4 år sedan badade Gustav vid den här tiden. Just nu känns det väldigt avlägset. Till helgen verkar det bli bättre väder och det ser jag verkligen fram emot. 
 
Igår kväll hade Alva sista hoppträningen för Julia för den här terminen. Julia kommer sätta in lite extra träningar så några till kommer det allt att bli, men igår var sista ordinarie. Det är så kul att åka dit och träna. Lotus var riktigt taggad igår så han la till ett litet pip helt plötsligt hahaha. Det är underbart att ha en lycklig och positiv häst. 
 
 
 
 
Igår tog jag med mig kameran för att fota lite. Det är längesedan jag gjorde det och jag kände mig lite ringrostig till en början. Att fota inomhus på hästar som rör sig är inte det lättaste, men några foton blev det. Jag ska försöka fota lite mer nu när allt lugnar ner sig framöver. 
 
 
Idag har det varit lugnt men ett pass styrketräning har det blivit. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Hoppas ni har en lugn och skönt torsdag!

Kram Malin💞