Hoppträning och fix i torpet.

Igår var vi äntligen iväg på hoppträning efter ett uppehåll. Träningen gick riktigt bra och Lotus var lika taggad och glad som vanligt. 
 
 
Idag har det varit en helt underbar dag. Lotus och jag tog en promenad på förmiddagen så han fick mjuka upp kroppen efter hoppträningen. 
 
 
I eftermiddag åkte vi och fixade i Skogsbacka. Mamma och pappa kom förbi och hämtade lite gödsel och fikade på avstånd. 
 
Nu var det på tiden att få bort innanfönstrena. Kylan har suttit i riktigt länge men nu är det varmt och skönt så idag plockade jag bort dem och öppnade ut. Så skönt att känna vinden fläkta på hela övervåningen.
 
 
Utsikt från sovrummet. 

Det är så vackert ute nu och körsbärsträden blommar för fullt. Det blir nog en hel del körsbär i år med. 
 
Dessa vackra körsbärsträd växer i en av hagarna. 
 
När det gäller blommorna i landen så ligger det efter jämfört med förra året. Då hade det kommit mycket längre vid den här tiden på året så den här våren har allt varit kyligare. Fast för mig gör det inte så mycket, då får vi längre tid att njuta. 
 
Idag har jag också slagits med rosorna vid huset. Fy vilka hemska taggar de har! Men nu är det gjort och efteråt känns det bra. 
 
 
Nu har det kommit ett par kor i hagen också. Så mysigt att ha dem betandes där. Ni ska se hur fundersamma de var när Gustav hoppade på studsmattan hahaha.
 
 
 
Det här med ledig långhelg är inte fel. Så skönt! Jag mår så bra i ryggen nu, men måste träna någon dag framöver eftersom jag missade en träning idag då det har varit röd dag. 
 
Hoppas att ni också har haft en fin Kristi himmelfärdsdag! 
 
Kram Malin💞