Jobb och söndagen som var.

Första jobbdagen efter den lite längre ledigheten är över och den har rusat fram. Det sista på de nationella proven har jag fixat med ikväll. Det finns bara några småsaker kvar men i det stora hela är jag klar. Så skönt! Ledigheten över kristi himmelsfärd är riktigt skön. Det är som en försmak av vad som kommer, semester och lugna sköna dagar. 
 
Igår hade Alva skoldag så jag och Lotus tog oss en sväng ut i skogen. Nu har jag ridit honom flera dagar och ryggen är toppen! Det går helt klart åt rätt håll. Ridning är riktigt bra styrketräning för bålen, precis det jag behöver. 
 
Mitt lyckopiller 💞
 
Igår fick Lotus på sig sitt nya täcke som har regnskydd på ryggen och flugskydd på sidorna. Det blev verkligen kanon! På själva ryggdelen kan man sätt i en "liner" som lite tjockare fodring om det skulle behövas, så att inte hästen ska bli kall om ryggen. Det finns också halstäcke men det behöver han inte ha eftersom det sliter så mycket på manen.
 
 
 
 
Det regnade mer än jag trodde att det skulle göra igår så vi åkte ut till Lotus på kvällen och kände om han var blöt, men han var torr och nöjd med livet.
 
Igår var vi också i Skogsbacka igen och fixade och fikade. En riktigt bra söndag. 
 
I morgon väntar träning. Det ska bli så skönt, jag längtar faktiskt för det ger så mycket till både kropp och knopp. 
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan!
 
Kram Malin💞
#1 - - Yolanda - Aspergers syndrom - Diktande....:

Vad mysiga bilder :)

Svar: Tack så mycket! 🤗
malinlorentzon.se

#2 - - Anita :

Verkligen snyggt täcke!! :)

Svar: Tack, ja och bra 😊
malinlorentzon.se