Renoveringstankar och lite annat.

I eftermiddag har Johan och jag varit ute i torpet och fixat. Nu har vi haft torpet i rätt många år och jag känner att vi "boat" in oss och börjat få en känsla av hur vi vill ha det, eller jag ska det väl vara hahaha. Det finns så mycket jag skulle vilja göra där ute och jag är så sugen att börja. Det är bara det att tiden ska finnas och jag ska inte dra på mig en massa som stressar men är det kul så ger det förhoppningsvis en massa energi. Det är bara det att man får ta en sak i taget. Helst vill jag göra allt på en gång hahaha. Det jag skulle vilja ta tag i, och det har jag velat göra länge, så är det hallen. Hallen är blå och då snackar jag inte lite blått utan väggarna är blå, dörrarna är blå, mattan går i blått, väggen upp tillövervåningen är blå. 
 
Här ser ni den blåa färgen i hallen. 
 
Visst, det kanske är charmigt men jag tycker det är lite väl mycket blått och dessutom blir den lilla hallen rätt mörk. Jag vet inte hur golvet är under plastmattan, men är det katastrof så går det att lägga in nytt. Hallen är inte så stor så det kostar nog inte alltför mycket. Ja, nu har jag så gott som bestämt mig för att göra iordning hallen i sommar. Jag är så sugen på det så det kryper i kroppen! Jag har börjat hämta inspiration på pinterest och där finns det hur mycket som helst! Riktigt kul!
 
Ja, hur har dagen varit annars? Här började den tidigt och klockan ringde 06.30, dags för morgonfodring i stallet. Jag var rätt pigg och hade vaknat en stund innan larmet gick. Det fanns en annan liten som var jättetrött...
 
 
Hon ligger hos mig varje natt, min lilla värmare. Morgonen i stallet gick fort och det är alltid lika mysigt att vara där på morgonen. 
 
Alva och jag åkte till stallet lite senare på förmiddagen och Lotus gick ett pass på banan. Han gick så bra igen trots att han gått några lugna dagar med skogsridning och klättring. Att ha mycket varierad ridning passar nog Lotus som handen i handsken. 
 
 
Ja, där har ni min lördag. En bra lördag! Hur har er lördag varit? Jag hoppas ni har haft det bra och kunnat pyssla med sådant som ni får energi av. 
 
Nu ska jag se klart "Let´s dance".
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
 
 
#1 - - Anita:

Sååå goo bild på katten!!

Svar: Ja, hon är så go! 🥰
malinlorentzon.se

#2 - - Yolanda - Aspergers syndrom - Diktande....:

Vad mysiga djur (:

Svar: Tackar!😊
malinlorentzon.se