Träning och uteritt.

Det är så tråkigt med all reklam som måste vara på bloggen eftersom jag har den på bloggportalen blogg.se. När man läser min blogg över datorn nu så följer en massa reklam med när man scrollar. Förr ett par år sedan så kunde man betala för att ha bloggen reklamfri på blogg.se. Det borde de börja med igen för den här skiten som är nu vill inte jag ha! Överväger faktiskt att flytta bloggen. Jag ska bara lära mig hur jag ska göra.
 
Idag har Alva jobbat så jag red ut med två stallkompisar. Så mysigt och vackert i naturen! Idag blev det ordentlig klättring! Perfekt träning.
 
 
 
Det är riktigt kul med ridsporten. Det spelar ingen roll med ålder eller så, vi rider ut tillsammans, gammal som ung. Ja, jag är gammal i jämförelse med dem som var med idag hihi och kul hade vi.
 
Förutom det så har jag tränat idag. I går var det helgdag så då var det inget så nu gav det tillfälle att träna hemma. Jag måste komma igång med hemmaträningen nu, så idag blev det en hemmarunda. Det blir inte samma sak som att träna på en träningslokal men man får göra så gott man kan. 
 
Ha det fint och har ni kikat förbi så får ni gärna klicka på "gilla-hjärtat". 
 
Kram Malin💞
 
 
#1 - - Hanna Karlsson:

Jag tyckte också att det var bättre när man kunde ha reklamfri blogg. Om det nu ska vara så att de måste ha reklam för att kunna ha servrarna och så vidare så tycker jag allt att de skulle satsa mer på portalen. Men jag tycker ändå att blogg.se är bra i jämförelse med de popupbanners som täcker hela nouws bloggar när man går in på dom. Det är störande, ibland går ju inte reklamen att klicka ner heller. Funderar också på att flytta bloggen, skulle vilja ha på wordpress men har bloggat sedan 2007 och är rädd att förlora mitt arkiv. Så underbart härligt att rida ut med kompisarna.

Svar: Ja, jag håller med dig! Tycker också de skulle satsa lite mer för portalen är smidig över lag. Jag skulle också vilja ha Wordpress men precis som du så har jag bloggat rätt länge och vill inte förlora det jag lagt upp. Hoppas du får en riktigt fin lördag! Ha det fint!🌸
malinlorentzon.se

#2 - - Anita :

Mysigt med stalltid! :)

Svar: Ja, verkligen. 😊
malinlorentzon.se