1:a advent

Gott & Blandat, Inredning, Lillen, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 1
Tänk att det redan är första advent. Vi har adventspyntat lite lagom här hemma. I eftersmiddag var i vi Skogsbacka och fixade iordning där. Råttfällorna tömdes och laddades igen. Jag fixade med att sätta upp julgardiner, sätta fram adventsljusstakar i fönstrena och en och annan tomte fick komma fram. Det blev riktigt mysigt. 
 
 
 
Det är så mycket mysigare där ute än i stan. Jag tror det beror på att allt är mer ombonat på något sätt. Sedan kan det ju bero på att jag trivs så mycket bättre där än i stan.😏
 
Jag har fått en sådan träningsvärk i kroppen efter att ha ridit ett par dagar så idag fick Alva rida Lotus och jag tog Lillen på lina. De var duktiga bägge två. Innan det lasttränade vi igen och idag gick det ännu bättre än igår. Idag gick Lillen på transporten i stort sett direkt och han gick helt på transporten då vi hade bommen längst fram. Jag kunde stå på lemmen bakom Lotus och klappa Lillen och prata med honom och han var lugn. Så duktig! Tryggheten Lotus var som sagt med. Han stod och ville ha godis han med när Lillen fick då han varit duktig och självklart fick han det. Nästa del i vår lastträning är att stänga dörren bakom Lillen och att även stänga lemmen helt. Vi tar det lugnt, en sak i taget, och stressar inte med något, så Lillen får vänta med hoppträning denna veckan också. Lillen ska känna sig trygg och det ska även vi. Lotus är nog inte ledsen för det för han älskar att få åka på träning. 
 
Nu väntar en ny arbetsvecka. Helgen har som alltid gått för fort! Hoppas ni har haft en bra helg och att ni får en bra start på veckan.
 
Kram Malin💞
#1 - - Jennie:

Mysigt med öppenspis!

Svar: Ja, det är riktigt skönt!😊
malinlorentzon.se

Till top