En bra helg!

Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL / KWPN, Le Grand VDP, Lillen, Lotus, Lotus WL, SWB / Permalink / 1
Jaha och där var den helgen över. Swish sa det. Det har varit en lugn helg, inget inbokat förutom vissa saker som jag var tvungen att göra innan kylan kommer. 
 
I fredags red Alva och jag ut innan solen gick ner. Så skönt att hinna det. Snart kommer vi inte hinna det på vardagarna utan det får bli på helgerna. 
 
 
Lotus och Lillen funkar så bra tillsammans. De äter t.om. tillsammans ur foderlådorna. Så skönt att det funkar så bra mellan dem.
 
 
Igår grävde jag ner matarkabeln till deras vattentunna så att de kan få ljummet vatten i vinter när det blir riktigt kallt. Det är nog bland det bästa jag köpt. När den är ikopplad så vet jag att vattnet inte kommer att frysa och de har vatten att dricka även kyliga vinterdagar. 
 
Matarkablen har jag lagt i en vattenslang för att den ska skyddas. 
 
Igår hoppade Alva Lillen för första gången på hemmaplan. Vi har inte stressat på utan Lillen har fått vänja sig vid sin nya miljö men igår var det dags. Det var en lycklig häst som tyckte det var superkul att få hoppa lite. Film finns att se här
 
Idag har jag börjat adventsfixa här hemma. I veckan hinns det inte med så jag började idag. Det blir inte en massa pynt men lite lagom blir bra. Jag kan inte fatta att det redan är första advent nästa söndag. Det går så fort. Önskelistorna inför jul börjar trilla in, perfekt nu när det är "Black week". Det kommer inte bli en massa men några julklappar får det bli. Jag och min man byter nog inte julklappar. Vi kan unna oss något framöver istället. 
 
Ikväll har det blivit lite jobb inför veckan som kommer. Hur har er helg varit? Har ni hittat på något kul? Min helg har väl inte varit så mycket tjo-och tjim, men jag har fått mycket bra saker gjorda.
 
Ha en bra start på veckan! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Lät som en bra helg :)

Svar: Ja, så skönt. Lite fix men ändå lugnt.
malinlorentzon.se

Till top