Hjälp vilket höstlov!

Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL / Permalink / 1
Jag har aldrig varit maken om ett höstlov så fullbokat som detta. Det var ju nu jag skulle vila upp mig hahaha.
 
I måndags åkte jag till stallet tidigt och fixade iordning. Därefter hämtade jag Alva utanför jobbet för att åka till hästkliniken i Norrköping där Alvas häst som hon provridit skulle besiktas. Ni kan förstå att det har varit svårt att sova och att hjärnan har gått på högvarv. Vi gjorde en ordentlig besiktning på klinik. Det kostar en hel del men hästen är heller inte gratis så då känner vi att vi vill ha en ordentligt kollad häst för att få en "ren" start, eller hur jag ska säga. Han är röntgad, har fått göra alla böjprov som går, longeras i alla gångarter, fått ögonen och tänder kollade osv. Det är mycket som ska vara bra så ni kan förstå att det kändes skönt när veterinären sa att allt var klart, att han var fin på alla plåtar så att han gick igenom besiktningen! 
 
En mycket nöjd nybliven hästägare! 
 
Le Grand VDP eller Lillen som vi kallar honom, stod som ett litet ljus i transporten hem. Han gick in i stallet och tog det hela med ro. 
 
Så snälla ögon! 
 
 
Nu står han i sin utebox och är granne med vår Lotus. De verkar komma bra överens men går för tillfället i var sin hage. Vi ska släppa ihop dem framöver men i helgen tävlar Alva och Lotus så vi väntar tills efter det. 
 
När väl Lillen var installerad så tog vi tag i Lotus och klippte honom. Det var verkligen dags och så skönt för honom. Han stod precis still och verkade njuta av att bli av med all päls.
 
 
Den här veckan har det också blivit fika hos en gammal kollega, Alva och Lotus har hopptränat hos Julia inför helgen, transporten har nu vinterdäck, jag har också hunnit med ett tandläkarbesök där allt var bra. Så skönt! Igår var jag, Alva, Siri och Simon (Siris pojkvän) i Linköping och Siri handlade lite till sitt rum och Alva handlade till Lillen. Idag har jag fixat med båda hästarna för Alva har varit iväg. Ja, hjälp vilken vecka det har varit! Intensiv men rolig! 
 
Jag hoppas att det lugnar ner sig ordentligt framöver så att jag kan sova skapligt igen.
 
Jag har också fixat här hemma med rummen som vi ändrat på. Ikväll har jag satt upp gardinstänger i Siris rum och jag har fixat hennes gardiner. Hennes rum blev så snyggt! 
 
Hoppas ni har haft en bra vecka!

Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Så fin nya pållen är!!! :)

Svar: Tack så mycket! :)
malinlorentzon.se

Till top