Jag har åkt på kristallsjuka.

Gott & Blandat, Lillen / Permalink / 0
I helgen var vi och tävlade i Linköping. Det blev ett retligt pet i lördags och i söndags funkade allt förutom banhoppningen. Så typiskt men vi har brutit ihop och gått vidare. Nu är det nya tag som gäller.
 
Natten till söndag, när jag sov och vände mig i sängen, började hela sovrummet att snurra. Rena karusellen, likadant natten till måndag och tills idag när jag vände mig om i sängen åt ett håll. Jag googlade, vilket man egentligen inte ska göra (för då blir man ännu sjukare), kom fram till en diagnos, så jag ringde ner till sjukhuset och de höll med mig om vad jag kommit fram till, så jag fick komma till en sjukgymnast idag. Min diagnos var att jag åkt på kristallsjukan, när en liten kristall i båggångarna i örat hamnat på sniskan. Jag kan lova er, detta är inte kul. 
 
När jag kom ner till sjukhuset idag och kom till sjukgymnasten, så fick jag ta på mig ett par konstiga glasögon, så att hon kunde kolla mina ögon. Därefter fick jag lägga mig på en brits med huvudet utanför huvudändan, sjukgymnasten höll i huvudet och vred det åt den sidan där jag hade problem och hjälp vad det snurrade. Ingen tvekan om att det är kristallsjuka jag har åkt på, inte så allvarlig. Det finns de som får det mycket värre, som inte tar sig ur sängen och spyr när det blir karusell i huvudet. 
 
Jag fick med mig ett träningsprogram hem som jag ska göra tre gånger om dagen så ska det förhoppningsvis försvinna. Tänk er att dessa yttepytte små kristaller kan få en människa på fall. 
 
Lillen gör framsteg hela tiden. Tänk att igår hade det gått en vecka sedan han kom till oss. Igår var också Alva och red honom i ridhuset för andra gången. Det var flera hästar på den halvan av manegen som vi var på och ridskolelektion på andra halvan. Nya hästar kom och någon gick och han fixade det utan problem. Lillen är verkligen en snäll, vaken och cool kille. Det är så roligt att följa hans utveckling.
 
 
 
Nej, nu är det dags att gå och göra övningarna innan det är dags att lägga sig. Hoppas verkligen att kristallsjukan ger med sig snart och framförallt att det inte blir så snurrigt i natt. 
 
Kram Malin💞
Till top