Lillen och Lotus

Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL / KWPN, Le Grand VDP, Lillen, Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Ja, vad har hänt sedan sist... Äntligen verkar kristallerna ha lagt sig till rätta. Varken natten till igår eller idag har jag åkt karusell och inte har det hänt något när jag gjort mina övningar och det är sååå skönt! Jag är fortfarande ljudkänslig, vilket jag tror på kristallerna, och känner mig lite yr emellanåt pga av allt ljud, men det går verkligen åt rätt håll. 
 
I lördags släppte vi ihop Lotus och Lillen. Vi lät dem gå ut i hagen efter vår uteritt, den första tillsammans och det gick superbra! 
 
Så kul att kunna rida ut ihop.
 
Jag var beredd med kameran för att filma ihopsläppet och vad hände ...
 
 
Det hände inte ett skvatt! Så skönt! De har stått bredvid varandra i boxarna i nästan två veckor så de har väl lärt känna varandra under den tiden.
 
 
 
Vavva, grannponnyn, och Lillen🥰
 
Allt fungerar toppen med Lillen. Han är väldigt snäll och ridningen går framåt. Snart ska han få en egen sadel som passar honom och snart ska han få följa med på hoppträning. Med Lotus rullar allt på som vanligt. Igår var vi på hoppträning hos Julia och han var så pigg och fräsch. 
  
 
Vi är en riktigt bra träningsgrupp och det är så roligt att träna ihop med de andra. Alla fungerar så bra tillsammans! 
 
Äntligen är det fredag i morgon! Jag längtar verkligen till helgen, att få vila, ta det lugnt, landa i allt det som varit. 
 
Önskar er alla en fin fredag!
 
Kram Malin💞
Till top