Träning, julklappar mm.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 1
Dagarna bara rusar fram. Det är fullt upp men så kul med allt som händer. Det jobbigaste annars just nu är detta mörker. Tänk, jag vänjer mig aldrig. Till helgen är det första advent så nu lyser det upp lite mer här och var. Vi får hoppas att solen kan komma fram lite mer för den saknar jag. 
 
Jobbet rullar på bra och de är verkligen för goa mina elever. Visst, det är tålamodsprövande och riktigt tufft emellanåt men när de kommer och kramar om och säger att de har världens bästa fröken, ja då smälter man. Det händer att de kallar mig för mamma, men häromveckan var det en som kallade mig mormor😅. Lite charmigt det också.
 
Igår var vi iväg på hoppträning hos Julia. Eftersom Lillen inte är riktigt van vid vanlig transport än så tog vi med oss Lotus. Han är så fin nu! Min älskade häst!❤️ Så roligt att få höra hur bra de gör sina träningar tillsammans, han och Alva. 
 
 
Idag har Alva fått hem sin nya sadel till Lillen. Den var så fin, brun och blir verkligen toppen. Nu ska den ridas in (tråkigaste momentet), så vi får växla lite så att han kan ridas ordentligt någon gång emellanåt. 
 
Äntligen har jag kommit igång med julklappsinköpen. Det är ingen slump heller eftersom det är "Black week"🤩 Det gäller att spara in på varje krona man kan. Nu ska jag bara ha tag på någon liten mer sak till barnen sedan får jag vara klar. Har ni kommit igång med julklappsinköpen? Julbaket står det still med här. Jag vet inte när det ska finnas tid till det, emn det brukar lösa sig på vägen. Julgodis är ju något annat som måste göras, i lagom mängd. Har ni tips på något gott julgodis? Jag tänkte ifall det fanns något nytt och gott att testa.
 
Nej, nu ska jag chilla i soffan en stund. 
 
Ha det fint och ursäkta dålig uppdatering. 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Har också lite smått jag börjat köpa angående julklappsväg. Dock småsaker då vi ej köper så mycket sådant :) kram

Svar: Nej, det får inte bli för mycket. Skönt att vara igång och slippa ha allt på slutet.
Kram 🤗
malinlorentzon.se

Till top