Äntligen fredag!

Gott & Blandat, Lotus WL / Hoppträning, Lotus WL, Lycketorps Ryttarklubb, SWB / Permalink / 0
Åh, vad den här fredagen är välkommen! Veckan började med sjukskrivning pga av förkylning men jag var tillbaka på jobbet i onsdags igen. Tänk vad fort man glömmer hur mycket man pratar under en jobbdag som lärare hahaha. Jag har varit riktigt trött i halsen efter arbetsdagarna och nu har jag vilat ordentligt efter jobbet. 
 
I onsdags var Alva och jag iväg på hoppträning för Julia. Det gick superbra! Så nu ska de snart göra sin debut i 1.20m. Herregud, jag får nog skaffa något lugnande tills dess hahaha. Alvas hopptränare är verkligen toppen! Helt fantastiskt vad hon har kunnat utveckla Alva i hoppningen, Lotus han är så rutinerad så han kan. Jag är så glad att vi hittat Julia och att vi har en sådan fantastisk häst som Lotus. 
 
 
 
Här hemma ska vi ta tag i vårt sovrum. Siri ska ha det, rummet ska tömmas och vi ska flytta ner till Alvas gamla rum. Nästa veckan kommer tapetseraren... Hur ska vi hinna??? Det gör vi säkert, det brukar ordna sig. Det ska i varje fall bli väldigt kul att ändra om lite här hemma. 
 
Ikväll blir det tacos, lite vin och tidigt i säng för i morgon ringer klockan och jag ska fixa stallet. 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
Till top